MAGICBOY  FELLÉPÉSEK  FÉNYKÉPEK VIDEÓK KAPCSOLAT

Látvány, varázslat, illúzió vagy éppen meghökkentő gondolatolvasás. Céges rendezvényekre, hoteleknek, szállodáknak, születésnapokra, falunapokra és egyéb összejövetelekre egyaránt ajánlom egyedi, humoros és elbűvölő műsoromat. A mutatványok egy része interaktívan a nézők bevonásával történik. Azt garantálhatom hogy olyat fognak látni, amire eddig gondolni sem mertek.

Egy felejthetetlen műsor bármely korosztály számára.

FELLÉPÉSEK

 

Céges rendezvények

Falunapok

Születésnapok

Gyermekzsúrok

Lakodalmak

MŰSORVÁLASZTÉK

 

Mikromágia  Ajánlott műsor idő a nézők számától függően, akár órákon át. A bűvész ilyenkor kisebb kellékekkel testközelből mutat trükköket. Egy nagyon kedvelt műsor, melyben a csoda a nézők orra előtt történik meg.

 

Mentalista → Ajánlott műsor idő 20 perctől 45 percig. A bűvész olvas a néző gondolataiban, elme-manipuláció. Egy tökéletes előadás, ahol a néző nem a szemével látja a csodát, hanem a fejében történik meg.

 

Szinpadi műsor  Ajánlott műsor idő 20 perctől 50 percig. A bűvész zenés, beszédes és mentalista mutatványokat mutat be. A produkciók egy részében a nézők is interaktívan részt vesznek. A műsor végén egy meglepetés produkció keretében állatok jelennek meg.

Illúzió show   → Ajánlott műsor idő 10-25 perc. SZINPADI MŰSORHOZ is csatolható. Az illúzió showban jelen van ember eltűntetés, megjelentetés, tüzes kardokkal való átszúrás, valamint NÉZŐ lebegtetés és sok más látványos műsorszám. Ha több száz ember van jelen, akkor az illuzió show  kitűnő választás lehet.

Gyermekműsor  Ajánlott műsor idő 20 perctől 40 percig. A bűvész  látványos , színes trükköket mutat be. A műsorban a gyerekek is aktívan részt vesznek. Állatok is szerepelnek a mutatványban. A műsor végén a gyerekek egy látványos trükköt is tanulnak.

 

Természetesen az összes műsorszámban a látvány és a humor elsődleges, ezáltal a nézők garantáltan elégedettek lesznek. Ha Ön két műsort ötvözni szeretne, vagy van egy egyedi elgondolása, ne tartsa magában: a műsorok személyre szabhatók!

MAGICBOY  FELLÉPÉSEK  FOTÓK ÉS VIDEÓK  KAPCSOLAT

magicboy webdesign 2018